Vejhjælp Randers

Når du har behov for vejhjælp i Randers, er Viking ikke langt væk. Kontakt os uanset hvilket problem, der er opstået. Vi stiller op med moderne udstyr og erfarne reddere.

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer

  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset årsag

  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Randers Vejhjælp Bugsering Viking.

Har du fået problemer langs en af ​​Randers’ 13 landeveje? Så tilbyder Viking dig vejhjælp i Randers. Kontakt os på telefon døgnet rundt.

Viking hjælper dig, uanset hvor du er

Hvis du eller en person, du kører med, har været ude for en ulykke på vejen, kan du altid kontakte Viking. For os betyder det ikke noget, om skaden vedrører en knallert eller en tung lastbil, hvilken forsikring du har, eller hvad der er sket.

Med over 60 års erfaring inden for vejhjælp kan vi med sikkerhed sige, at vi er meget kompetente til at løse enhver situation, vi støder på. Viking har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Spanien. På denne måde kan vi hurtigt være tilgængelige, dér hvor du er – især i Norden, men også i resten af ​​Europa gennem vores partnere.

Uanset årsag

Viking har erfaring med både små og store skader og ulykker såvel som med de mindre og mere hverdagsagtige problemer, der hurtigt kan opstå.

Ikke alle ved, hvordan man skifter dæk, og for mange kan en punktering være en stor udfordring. En stressende hverdag kan også resultere i, at en nøgle låses inde i bilen eller bliver væk. Viking hjælper dig med at løse selv de mindste problemer.

At køre af vejen er heller ikke en helt ualmindelig hændelse, især på våde og glatte veje. Vi har masser af erfaring med at få dig på vej igen, uanset om du er kørt galt eller kørt fast. Vi kan tage dig til nærmeste værksted, hvis køretøjet har brug for det.

Hvis du pludselig er i en situation, hvor bilens batteri er afladet, vil vi heller ikke lade dette stoppe din rejse. Du finder os i hele landet, og vi er din lokale partner, når det kommer til vejhjælp i Randers.

Vælg Viking

Har du brug for vejhjælp i Randers eller i nærheden? Kontakt Viking, så er vi hurtigt på stedet. Du kan stole på, at vores servicepersonale er kendt i det område, du befinder dig i, så vi kan finde dig overalt. Vi dækker hele Danmark.

Vi har altid det rigtige udstyr, så du ikke behøver at tænke over noget. Giv os oplysninger om, hvilken køretøjstype du kører, og hvor du er, så klarer vi resten. Medlemskab er gratis og giver dig 10% rabat på assistancehjælpspriserne i vores prisliste for private (Viking Basic) ved veihjælp og bugsering.

Viking er eksperter i vejhjælp. Ring til os når som helst – døgnet rundt – når du har brug for vejhjælp i Randers, eller andre steder i Norden.

Lokalkendte reddere

Vores vejhjælp i Randers består af erfarne og lokalkendte reddere. De finder hurtigt ud af, hvor du er, og hvordan de kan hjælpe dig. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp. Du kan bl.a. støde på vores røde Viking-biler her:

Del din oplevelse på Trustpilot

Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger