Vejhjælp Odense

Viking hjælper dig når som helst og hvor som helst, uanset skade, køretøj og forsikring. Ring til os eller kontakt os, hvis du har brug for vejhjælp i Odense.

  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset skadesårsag

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer

Odense Vejhjælp Bugsering Viking.

Odense er Danmarks tredjestørste by og ligger på øen Fyn mellem Jylland og Sjælland. Det betyder meget trafik ind og ud af både byen og øen. Vores reddere i Odense er klar til at hjælpe dig, hvis du har været uheldig på vejen.

Viking er den foretrukne vejhjælpstjeneste i hele Norden. Du kan kontakte os på 80 600 600. Du skal ikke bekymre dig om skadesårsagen, din forsikring eller dit køretøj – vores lokale reddere hjælper dig uanset hvad.

Vi hjælper dig uanset grund

Ring til os når som helst og hvor som helst, hvis du har brug for vejhjælp i Odense. Vi svarer dig på 80 600 600 døgnet rundt. Vi hjælper dig uanset hvilken forsikring du har. Disse er blandt de tjenester, vi tilbyder:

Ulykke eller kørt af vejen?

Er din bil blevet beskadiget i en ulykke? Så kan vi hjælpe dig med skaderne. Vi forsøger at fikse det på stedet, men transporterer også din bil til et værksted, hvis det er nødvendigt. Hvis det er tilfældet, kan vi give dig en lejebil i mellemtiden.

Vi hjælper dig videre igen, hvis du er kørt galt eller kørt fast. Vores mål er at få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt.

Er du punkteret?

Ting på vejen eller skarpe kantsten kan forårsage punktering eller beskadigelse af dækkene. Hvis du oplever, at du har en punktering, skal du finde et sikkert sted at parkere og derefter ringe til os hos Viking. Vores reddere i Odense kan hjælpe dig med din punktering.

Blandt andet kan de lappe hullet, så du selv kan køre sikkert til værkstedet. Det er ikke altid muligt at løse problemet på stedet. Hvis det er tilfældet, hjælper vi selvfølgelig dig med at bugsere bilen til nærmeste værksted. Du vil også blive tilbudt en lejebil.

Afladet batteri?

Bilbatterier kan blive afladet af mange forskellige grunde. Dette kan ske i frostvejr, hvis bilen har stået med lysene tændt, eller når bilen har været inaktiv og stået stille i lang tid. Vores vejhjælp i Odense hjælper dig med at komme sikkert i gang igen.

Vi hjælper dig, uanset type af køretøj

Med vores vejhjælp i Odense hjælper vi dig, uanset typen af dit køretøj. Du behøver ikke tænke på typen eller størrelsen. Vi hjælper både motorcykler, små biler og større biler.

Vi har nøjagtigt hvad der kræves, for at du kan komme tilbage på vejen igen, eller for at du kan komme sikkert til værkstedet. Vores reddere har udstyr og køretøjer til enhver situation.

Vi sørger også for, at alt er opdateret og vedligeholdt, så du får den bedst mulige hjælp. Vores reddere hjælper dig effektivt med at komme tilbage på vejen, så du trygt og sikkert kan fortsætte din rejse.

Lokalkendte reddere

Vores vejhjælp i Odense har lokalkendte reddere, der kender området ud og ind. Derfor vil vi altid kunne finde dig hurtigt – og hjælpe dig effektivt. Ring til Viking på 80 600 600, hvis du skal bruge vejhjælp. Vores dygtige reddere dækker bl.a. disse bydele i Odense-området:

Del din oplevelse på Trustpilot

Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger