Vejhjælp Kolding

Viking hjælper dig når som helst og hvor som helst, uanset skaden, køretøj og forsikring. Ring til os eller kontakt os, hvis du har brug for vejhjælp i Kolding.

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer

  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset årsag

  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Kolding Vejhjælp Bugsering Viking.

Hører du til i Kolding? Viking tilbyder vejhjælp i Kolding og de omkringliggende områder. Vi kan hjælpe dig videre ved problemer på vejen.

Viking er en af ​​Skandinaviens førende inden for vejhjælp. Vi hjælper folk med at komme tilbage på vejen hver dag. Ring til os på 80 600 600, hvis du har brug for vejhjælp i Kolding. Du behøver ikke bekymre dig om årsagen, din forsikring eller dit køretøj – vi hjælper dig uanset hvad.

Vi hjælper dig uanset tid, sted, skade og bil

Er du punkteret? Eller er du kørt af vejen? Vores reddere, der yder vejhjælp, har det bedste udstyr og kan hjælpe dig uanset skaden. De kender Kolding og de omkringliggende områder og er straks på stedet for at hjælpe dig.

Vores kundecenter er åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Det betyder, at du kan ringe til os midt om natten, midt på dagen eller midt i weekenden – når som helst – og du får stadig den hjælp, du har brug for.

Du skal ikke bekymre dig om størrelsen på din bil. Vi har køretøjer, der passer til alle biltyper og størrelser. Vi samarbejder med de førende producenter inden for udstyr og køretøjer og har altid det nyeste. Vi sørger også for, at alt vedligeholdes, så du får den bedst mulige hjælp undervejs.

Lokalkendte reddere

Vores reddere kender området ind og ud. Vi har masser af erfaring og ved, hvad der kræves for at hjælpe dig. Vores lokalkendte reddere kender vejene og finder hurtigt ud af, hvor du er. Ring til Viking på 80 600 600, hvis du skal bruge vejhjælp i Kolding. Du kan bl.a. møde vores dygtige reddere her:

Del din oplevelse på Trustpilot

Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger