Vejhjælp København

Viking hjælper dig når som helst og hvor som helst, uanset skade, køretøj og forsikring. Ring til os, hvis du har brug for vejhjælp i København.

  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset skadesårsag

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer

  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

København er en stor by med meget trafik både ind og ud. Har du været uheldig på vej til eller i nærheden af hovedstaden? Viking kan tilbyde billig autohjælp i København og på Sjælland. Hos os kan du få hurtig hjælp, så du kan køre videre.

Ring til os, hvis du har brug for vejhjælp i København. Vi har billig vejhjælp – med lave priser helt uden skjulte gebyrer.

Vi hjælper dig uanset grund

Viking hjælper dig uanset årsag og skade. Måske kørte nogen ind i din parkerede bil? Eller måske har du glemt nøglerne i bilen på vej til et møde? Vi prøver altid at løse problemet på stedet.

Kontakt os når som helst på 80 600 600. Vi kan tilbyde vejhjælp i København. Det gælder uanset om du har forsikring eller ej – her får du god service til en lav pris. Vores servicekontor er åbent 24/7, og der vil altid være en, der kan svare og hjælpe dig.

Vi hjælper dig, uanset dit køretøj

Vi hjælper alt fra motorcykler til både små og store biler. Du skal ikke bekymre dig om størrelsen på dit køretøj. Vores reddere har udstyr og køretøjer, der er tilpasset enhver situation. Derfor får du altid den hjælp, som du har brug for.

Vi sørger for at holde udstyr og køretøjer vedlige og opdateret, så du altid får det sidste nye inden for vejhjælp i København. Vi vil effektivt kunne give dig den hjælp, du har brug for, så du hurtigt kan komme videre på farten.

Lokalkendte reddere

Viking Assistance har lokalkendte reddere med flere års erfaring. Vi kender hovedstaden og vil være i stand til at finde frem hurtigt og effektivt. Herunder er nævnt blot nogle af de kommuner og bydele i hovedstadsområdet, som vores dygtige reddere dækker. Ring til os i dag, hvis du har brug for vejhjælp i København eller på Sjælland.

Del din oplevelse på Trustpilot

Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger