Vejhjælp Aalborg

Viking er førende, når det kommer til vejhjælp i Norden. Kontakt os hvis du har brug for vejhjælp i Aalborg – Vi hjælper dig uanset skade og køretøj.

  • Vejhjælp døgnet rundt hele året, uanset årsag

  • Hurtig afhentning af alle typer køretøjer

  • Vi reparerer 4 ud af 5 biler på stedet

Aalborg Vejhjælp Bugsering Viking

Viking tilbyder vejhjælp i Aalborg og de omkringliggende områder, uanset om du er besøgende eller bor i byen, og uanset hvad du kører i. Ring endelig, også selvom du kun har et lille problem.

Tag kontakt – uanset problemet

Er du kørt ind i en anden bil eller noget andet i omgivelserne? Eller måske er batteriet fladt, og opladningsmulighederne få? Der er mange grunde til at have brug for hjælp på vejen, især på nordiske veje. Viking leverer vejhjælp i Aalborg til alle, der har brug for det, uanset grund.

I 60 år har vi i Viking arbejdet med at løse vejhjælpsopgaver i Norden og hjælpe dig, der har været uheldig i trafikken tilbage på vejen eller til nærmeste værksted.

På grund af dette er vi blevet den foretrukne samarbejdspartner for de fleste bilproducenter samt for flere af de større forsikringsselskaber. Vi har nu også en række udenlandske partnere, der giver os mulighed for at levere tjenester andre steder i Europa.

Hjælpen er tilgængelig, uanset tidspunktet

Ulykker sker hele tiden, og man ved aldrig hvornår. Derfor er det vigtigt, at hjælpen er tilgængelig for dig hver dag, hele ugen – hele året. Med Viking får du netop dét. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet og hjælper dig videre, hvis du har brug for hjælp.

Vi er altid forberedte og klar, når ulykken indtræffer, uanset hvor stor den måtte være. Vi prøver altid at reparere på stedet, men kører også dig og din bil til nærmeste værksted, hvis det er nødvendigt. Viking har god dækning i Danmark, og du kan få hjælp over hele landet.

Derfor skal du vælge Viking

I løbet af de 60 år vi har været i branchen, har vi opnået bred erfaring og gode kompetencer. Sammen med vores partnere kan vi tilbyde vejhjælp i Aalborg til gode priser. Vi dækker hele Danmark og store dele af Europa.

Er det første gang du ringer? Vores vagtcentral vil forsøge at finde ud af, hvad problemet er, hvordan man løser det og derefter sende opgaven til den nærmeste redder. Uanset hvornår på døgnet du har brug for hjælp, stiller vi op inden for kort tid – hele året rundt.

Kontakt os for vejhjælp i Aalborg – vi rykker hurtigt ud og hjælper dig tilbage på vejen eller til nærmeste værksted, uanset forsikring, køretøj og skade.

Lokalkendte reddere

Vores vejhjælp i Aalborg består af erfarne og lokalkendte reddere. De finder hurtigt ud af, hvor du er, og hvordan de kan hjælpe dig. Vi nævner her nogle af de steder i Aalborg-området, som vores dygtige reddere dækker. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp!

Del din oplevelse på Trustpilot

Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger