Bugsering af bil – hjælp når du har brug for det

Mand fra Viking bugseringstjeneste bugserer en bil.

Når du har bil, må du være forberedt på, at der er en sandsynlighed for, at du vil opleve et behov for bugsering af din bil. Når dette sker, kan du ringe til bilreddere med en tryghed om, at bilen enten bliver lavet på stedet eller bugseret til nærmeste værksted. Du behøver ikke at tænke på, hvor du befinder dig i landet, eller hvad klokken er. Hjælpen er altid tilgængelig, når behovet opstår.

Sådan fungerer bugsering af bil

Bugsering af bil betyder enkelt forklaret, at køretøjet bliver fragtet til et trygt sted. Som oftest til nærmeste værksted, men også væk fra vejbanen. Ved behov for bugsering af din bil skal du kun tænke på at ringe efter hjælp. Resten ordner vi.

Bugsering af bil fungerer sådan, at du ringer til os, og så kommer vi til det sted, hvor du er så hurtigt som muligt. Bilredderne forsøger at kortlægge og løse problemet på stedet, sådan at du kan komme videre på vejen så hurtigt som muligt. Hvis det er for kompliseret at løse problemerne på stedet, bugserer vi din bil til nærmeste værksted. Ved bugsering bliver bilen løftet op på en af vores ladvogne og fragtet væk.

Mere information om vores ladbiler og det arbejde vi udfører, kan du læse om her.

Bugsering med eller uden forsikring og medlemskab

Opstår der problemer, så får du hjælp på vejen. Uanset om du har eller ikke har forsikring og medlemskab. Dette påvirker kun omkostningerne; du selv må dække ved bugseringen og eventuelle reparationen. Prisen for bugsering varierer baseret på det arbejde, som udføres og hvor langt bilen eventuelt skal fragtes for at komme til nærmeste værksted. Har du ikke forsikring skal du selv dække alle omkostningerne. Et medlemskab hos Viking er godt at have. Et medlemskab giver altid 0 kr i selvrisiko og gælder uanset om du er chauffør eller passager.

Information om vores gratis medlemskab og andre fordele kan du læse om her.

Opdateret 3. oktober 2023

Del din oplevelse på Trustpilot

Vi sætter stor pris på alle tilbagemeldinger