ENGLISH

Om Vejhjælp & autohjælp

Du kan få hurtig vejhjælp af Viking, uanset hvor du er.

Viking Assistance er en del af Viking Assistance Group, som er en af Skandinaviens største vejhjælpsudbydere og tilbyder vejhjælp/assistance i Danmark, Sverige og Norge. Ned igennem Europa hjælper Vikings samarbejdspartnere dig sikkert videre.

Vejhjælp & bugsering

Kom hurtigt videre, hvis uheldet er ude. Viking tilbyder landsdækkende vejhjælp i Danmark, Sverige og Norge til alle typer køretøjer – både under og over 3500 kg. Ned gennem Europa hjælper vores samarbejdspartnere dig videre.

Læs mere

Biltransporter

Hvis dit køretøj skal opbevares eller transporteres, kan du altid ringe til Viking. Vores stationer over hele landet har sikrede og aflåste opbevaringspladser og vores autotransportere kører hver dag på tværs af landet.

Læs mere

Starthjælp

Afladet batteri er den hyppigste årsag til behov for vejhjælp. Viking tilbyder starthjælp hele døgnet i hele landet. Ring til vores døgnbemandede vagtcentral på 80 600 600.

Læs mere

Punktering

Punktering er en af de mest almindelige skadesårsager. Vores assistancekøretøjer er i stand til at udføre hjulskifte eller nødtætning på stedet, hvis du ikke har et reservehjul. Dermed kan du hurtigt komme til værksted for en eventuel permanent lapning eller udskiftning af dækket.

Læs mere

Tanktømning

Det kan ske for alle; tankerne afledes når du skal påfylde brændstof, og inden du har set dig om, har du tanket forkert. Viking hjælper dig. Kontakt os på 80 600 600.

Læs mere

Bestil batteriskift

Hvis et batteri er over 5,1 år, er der stor sandsynlighed for, at det bør skiftes. Viking kommer og monterer et batteri der passer til bilen, uanset hvor køretøjet befinder sig. Vi tager det gamle batteri med, og der ydes 3 års garanti på det nye.

Læs mere