ENGLISH

Om Viking DK

Viking Assistance er en del af Viking Assistance Group, som er en af Skandinaviens største vejhjælpsudbydere og tilbyder vejhjælp i Danmark, Sverige og Norge til alle typer køretøjer – både under og over 3500 kg. I resten af Europa hjælper vores samarbejdspartnere dig videre.

Viking servicerer en lang række virksomheder, forsikringsselskaber, bilmærker, institutioner og organisationer inden for alle brancher inkl. fx. personbiler, landbrug og transportfirmaer med både lette og tunge køretøjer.

Hvert år hjælper vores 1.500 vikinger til ved mere end 420.000 assistancer. Vores 350 stationer er strategisk placeret i Danmark, Sverige og Norge, så vi altid er hurtigt fremme – uanset hvor du får behov for hjælp. Ofte kan vores Viking-redder hjælpe dig videre med det samme eller bugserer køretøjet så du kommer sikkert videre.

Vores mission er at give bilister en tryg og sikker hverdag, også i tilfælde af skade eller havari. Vi har mere end 60 års erfaring, er til stede overalt og udvikler stadig bedre og mere effektive metoder til at hjælpe vores kunder.

Ud over vejhjælp tilbyder Viking transport og opbevaring af køretøjer, 24/7 callcenter services, persontransport til og fra behandling, medicinsk assistance og meget mere. Læs mere om Vikings services og produkter her: www.vikingassistance.dk/erhverv

Presse

For pressehenvendelser venligst kontakt viking@vikingdk.com

Læs mere

Netværk

Viking har 350 stationer fordelt over Danmark, Sverige og Norge, hvilket gør os landsdækkende i alle tre lande og til en af Skandinaviens absolut største leverandører af vejhjælp og relaterede ydelser. Nogle af stationerne er ejet af Viking og andre er franchise Viking stationer. Alle stationer, køretøjer og reddere er Viking brandede, og vores veluddannede og servicemindede mekanikere og reddere hjælper dig hurtigt videre.

Læs mere

Ledige stillinger

Drømmer du om at blive en Viking? Læs mere her om, hvordan og se en oversigt over ledige stillinger.

Læs mere