ENGLISH

Om vejhjælp

Alle virksomheder har ret til sikker vejhjælp med omtanke.

Viking Assistance er en del af Viking Assistance Group, som er en af Skandinaviens største vejhjælpsudbydere og tilbyder vejhjælp i Danmark, Sverige og Norge til alle typer køretøjer både under og over 3500 kg. Ned igennem Europa hjælper vores samarbejdspartnere dig videre.

Hos Viking hjælper vi alle – uanset branche. Viking yder vejhjælp, transporterer køretøjer i både ind- og udland, leverer callcenter services og meget mere. Se mere nedenfor om de enkelte services.

Vi hjælper Alle – Altid – Overalt – Uanset.

Tanktømning

Det kan ske for alle; tankerne afledes når du skal påfylde brændstof, og inden du har set dig om, har du tanket forkert. Viking hjælper dig. Kontakt os på 80 600 600.

Læs mere

Starthjælp

Afladet batteri er den hyppigste årsag til behov for vejhjælp. Viking tilbyder starthjælp hele døgnet i hele landet. Ring til vores døgnbemandede vagtcentral på 80 600 600.

Læs mere

Punktering

Punktering er en af de mest almindelige skadesårsager. Vores assistancekøretøjer er i stand til at udføre hjulskifte eller nødtætning på stedet, hvis du ikke har et reservehjul. Dermed kan du hurtigt komme til værksted for en eventuel permanent lapning eller udskiftning af dækket.

Læs mere

Bestil batteriskift

Hvis et batteri er over 5,1 år, er der stor sandsynlighed for, at det bør skiftes. Viking kommer og monterer et batteri der passer til bilen, uanset hvor køretøjet befinder sig. Vi tager det gamle batteri med, og der ydes 3 års garanti på det nye.

Læs mere

Bliv Kontokunde

Som kontokunde hos Viking er jeres virksomhed en prioriteret kunde med faste kontokunde priser. Det er helt gratis at blive kontokunde og der er intet årligt beredskabsabonnement, binding  eller andet, når man er kontokunde hos Viking. Vi kommer, når du har behov for det – og I betaler kun for det, I får.

Læs mere

Vejhjælp

Viking Assistance er en del af Viking Assistance Group, som er en af Skandinaviens største vejhjælps- og assistanceudbydere og tilbyder vejhjælp i Danmark, Sverige og Norge til alle typer køretøjer – både over og under 3500 kg. Ned gennem Europa hjælper vores samarbejdspartnere dig videre.

Læs mere

White label

Vikings kunder sikres white label igennem hele aftaleforløbet. For at sikre den højeste service henvises jeres kunder til jeres samarbejdspartnere, såsom værksteder etc.

Læs mere

Transport & lager

Ud over bugsering og vejhjælp udfører Viking også transport i hele Danmark af køretøjer og maskiner. Takket være vores skandinaviske dækning kan vi ydermere hjælpe din virksomhed med transport i Norge, Sverige og ned igennem Europa. Vi har også mulighed for at tilbyde opbevaring af køretøjer.

Læs mere